aktuellt

Patrik Eriksson vår nya skolpolitiker!

Efter förslag från valberedningen valde styrelsen den 10 maj att välja vår medlem Patrik Eriksson till ny ordinarie ledamot i Barn- och utbildningsnämnden. Här kan ni läsa en kort intervju med Patrik vår nyaste fritidspolitiker: 

Berätta lite om dig själv!
– Jag heter Patrik Eriksson, är snart 49 år och bor på Noltorp, Alingsås. Jag har varit medlem i vänsterpartiet till och från i 25 år. Jag har förut suttit i utbildningsnämnden i Halmstad 1998-2000.

Vad gör du till vardags? 
– Jag jobbar på en skola som elevassistent/fritidspedagog och upptill skyddsombud på min arbetsplats. Jag brinner för barns mående, rättigheter och, framför allt, en trygg och givande skolgång.

Vilka frågor tycker du är särskilt viktiga inom förskolan, fritidshem och grundskolan?
– Viktiga frågor för mig är en trygg arbetsmiljö för både anställda och elever. En hög personaltäthet är ett måste. Det är våra barn det handlar om och då får det kosta!

Hur känns det att vara Vänsterpartiet Alingsås nyaste fritidspolitiker?
– Jag är glad för förtroendet och hoppas att jag kan föra vårt ord och att vi tillsammans kan skapa en skolgång som är trygg, givande och något som våra barn bär med sig med glädje genom livet.

Vi är så glada över att få in Patrik i den lokala skolpolitiken! Vill du också engagera dig i lokalpolitiken? Bli medlem idag: vansterpartiet.se/bli-medlem

Dela den här sidan:

Kopiera länk